...

Spor Bilimleri Akreditasyon Kurulu (SPORAK) tarafından SBF kurum ziyareti gerçekleşti

Spor Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu  (SPORAK),
Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü  Akreditasyon süreci kapsamında kurum ziyaretini 15-16 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirmiştir. 18 Mart 2020
tarihinde SPORAK’ a ilk başvurusunu yapan Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Programının "genel değerlendirme" ve "kanıt göster" ziyaretinde  Takım Heyeti;  yerinde incelemeler yapmış ve geri bildirimlerde bulunmuştur.

Bu ziyaret kapsamında Üniversitemiz Üst Yönetimi, Spor Bilimleri Fakültesi Üst Yönetimi, Antrenörlük Eğitimi, Beden Eğitimi Öğretmenliği ve Spor Yöneticiliği Bölüm Yönetimleri, öğretim elemanları, öğrencileri ve idari personeli ile görüşmeler yapılarak, Üniversitemizin ve Spor Bilimleri Fakültesi’nin alt yapı olanakları yerinde incelendi.

İncelemelerin tamamlanmasının ardından 15-16 Haziran 2021 tarihinde Rektörlük Senato Toplantı Salonu’nda SPORAK değerlendirme Takım Başkanı ve  Üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Meryem TUNCEL, Rektör Yardımcıları ve Genel Sekreterimizin katılımlarıyla düzenlenen toplantıda Antrenörlük Eğitimi Bölümünün kurum ziyaretine ilişkin "Çıkış Bildirimi" raporları sunuldu.

Antrenörlük Eğitimi Bölümünün Akreditasyon Denkliği nihai kararları; Spor Bilimleri Derneği Akreditasyon Kurulu SPORAK ve YÖKAK  tarafından son değerlendirmeler yapıldıktan sonra açıklanacaktır.