...

Önemli Duyuru

ÖNEMLİ DUYURU

Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin 2020-2021 Yılı Özel Yetenek Sınavı ile ilgili Yükseköğretim Kurulu'nun 02.09.2020 Tarih ve 75850160-199-E.54445 Sayılı yazısı ile Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü'nün 07.09.2020-E.105790 Sayılı yazılarına istinaden engelli adaylara yönelik Özel Yetenek Sınavı başvurularının alınarak yeniden değerlendirilme zorunluluğu doğmuştur. Bu nedenle, engelli kontenjanından boş kalanların yerine asil listeden ismi ilan edilen adaylar yedek listeye alınmıştır. Yedek listeye aktarılan isimlerin listesi aşağıdadır. Kazananlara ait listelerde, aşağıda belirtilen isimler dışında başka bir değişiklik yoktur. Ayrıca engelli kontenjanından kazandığı belirtilen aday dâhil tüm engelli adaylara, https://sporbilim.cu.edu.tr adresinde yayınlanmış olan 2020-2021 yılı özel yetenek sınavı kitapçığının 26. maddesinde tanımlanmış kriterlere göre değerlendirme yapılacaktır. Engelli adaylara yönelik başvuru-değerlendirme süreci ile ilgili ayrıntılar ayrıca duyurulacaktır. Kesin kayıt hakkı kazanan tüm adaylarla ilgili ilan, engelli adayların değerlendirilmesinden sonra tekrar yapılacaktır.

Önemle duyurulur,

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı

Yedek listeye kaydırılan adaylar-Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü

Oğuzhan ERTEM, Yusuf OĞUR, İsmail BERBER